Het online trainings aanbod, waarom en voor wie?

Nog steeds gaan veel mensen niet met plezier naar het werk. Voor een deel van de mensen is dat niet erg, die hebben zich erbij neergelegd. Zij tellen de jaren af en/of zien werk als een noodzakelijk iets.

Er is ook een groep met mensen die wel leuk werk willen en die dat niet hebben. Val jij in de laatste groep dan ben je bij ons op het juiste adres.

Leuk werk houd je niet zo maar daar moet je wel wat voor doen. Het is mogelijk. Niet van de ene op de andere dag, maar wel gedurende je loopbaan. Dit vraagt voorbereiding, ogen open houden, lef, tijd en energie.


 

--- Leuk werk vinden vraagt voorbereiding, ogen open houden, lef, tijd en energie. ---

Werken doe je een groot deel van je leven. Als jij er naar streeft om zo veel mogelijk Altijd Leuk Werk te doen, zelf zo veel mogelijk regie te houden op je werk, wat je doet, met wie je werkt en hoe je werkt dan ben jij hier op het juiste adres. 

Nog te vaak ontmoet krijg ik mensen in mijn praktijk die tegen een burn-out op lopen. Het werkt bevalt hen al een tijdje niet meer, door reorganisaties is de sfeer er niet beter op geworden. Zij werken samen met leidinggevenden die hen niet serieus nemen of thuis zijn er dingen veranderd waardoor het werk niet meer past.

Dit is allemaal realiteit en het kan iedereen over komen. Het is de vraag wat je er mee doet? Hoe ga jij hier mee om. Blijf je zitten waar je zit, denk je ‘ach ergens ander is het ook niet beter’ of ‘ik heb nu een vaste baan dus ik blijf zitten waar ik zit’. Als jij jezelf serieus neemt en je hebt misschien een ambitie zorg dan dat je leert wat je moet doen om zelf regie te houden op je werk en je loopbaan.

 


--- Help ik wil geen burn-out ---

Als je de online trainingen van De Loopbaan Academie hebt doorlopen dat weet je wat je moet doen om vorm te geven aan je loopbaan.
Dit zorgt ervoor dat jij zelf regie neemt op je werk plezier, niet afwacht totdat er misschien leuk werk op je pad komt, maar daar pro actief zelf naar op zoek gaat.  

Dit doe je door de online trainingen van De Loopbaan Academie te volgen. De training ‘jouw loopbaan the next step’ leert je op een andere manier naar jezelf en je kwaliteiten te kijken, leert je welke facetten in je werk belangrijk zijn om plezier te hebben in je werk. Je leert hoe deze facetten er voor jou uit moeten zien. Het leert je om op een andere manier naar jouw eigen arbeidsmarkt te kijken en naar de ontwikkelingen die hierin plaats vinden. Het is een total andere manier van kijken naar je werk en je loopbaan.

 

--- Alles online en 24/7 beschikbaar ---

Er is natuurlijk al enorm veel online te vinden. Vaak wordt er maar een klein stukje behandeld van wat je nodig hebt om zo zelf regie te krijgen op je werk en je loopbaan. Het zijn ook niet alleen tools die je nodig hebt, maar het is ook werken aan je mindset. Leren vertrouwen te hebben in jezelf en dat jij meer kan dan dat je nu denkt. In de training werken wij ook aan deze mindset. 

De online training ‘solliciteren the next level’ leert je alles wat je moet weten hoe jij in deze tijd het beste kan solliciteren en wat het beste bij jou past.

Door de trainingen krijg je ook meer zelf vertrouwen in je werk en leer je de focus te leggen op wiifm

In je eigen tijd, wanneer jij maar wilt kan je gebruik maken van de online modules. Als je deze bestelt dan ontvang je alle modules in 1 keer. Het is een investering in de rest van je werkende leven.

 

--- Leer wat er allemaal mogelijk is ---

Deze training is niet voor iedereen. Het vraagt een hoge mate van zelfdiscipline, je moet echt willen. Je moet uit je comfortzone durven gaan. Nieuwe dingen uit proberen. En durven te leren van de dingen die wat minder gingen. Het is een ontwikkelingstraject.

De kan de trainingen direct hieronder bestellen. Weet je al wat je wilt en wil je alleen wat ondersteuning voor het solliciteren, bestel dan alleen de training’solliciteren the next level’. 

 

---Word je eigen loopbaancoach ---


De complete online sollicitatietraining 'solliciteren the next level'


De complete online loopbaan oriëntatietraining 'jouw loopbaan the next step'

Om zo veel mogelijk mensen te helpen zal deze online training worden aangeboden voor maar € 25,00 incl. btw, in plaats van € 497,00.

Alles over solliciteren in één online training. Met korte video’s, praktische opdrachten en een veelheid aan tips. Klik op de groene button. Na de betaling krijg meteen toegang tot alle modules van deze training. Door deze online training te volgen kan je jouw eigen wijze van solliciteren samenstellen. Er is geen goed en geen fout in het solliciteren. Het gaat vooral om hoe je het meest efficiënt leert solliciteren. Zo optimaal mogelijk voor jou.

Deze complete training leert jou alles wat je moet weten om je vrijer en met meer zelfvertrouwen op de arbeidsmarkt te bewegen. Het leert je bewustere keuzes te maken ten aan zien van jouw werk en werkomgeving. Ook deze training bieden wij aan tegen een gereduceerd tarief, omdat wij zo veel mogelijk mensen willen helpen. In plaats van €997,00 euro betaal je slechts € 147,00 euro. En je krijgt de online sollicitatietraining ‘solliciteren the next level’ er gratis bij.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand